В Чернівецькій області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

В Чернівецькій області рятувальники проводять роз’яснювальну роботу з громадянами

04.04.16 13:53 0 650
1 квітня працівники Вижницького районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями району щодо навчання їх правил безпеки. Дані профілактичні рейди проводилися в місті Вижниця та в селах Банилів, Іспас та Чорногузи Вижницького району.

В ході спілкування з людьми рятувальники розповіли громадянам про виникнення пожеж на території району. Зокрема, говорилося про ситуацію із загоранням сухої трави, оскільки такі пожежі найчастіше стаються через недотримання правил безпеки самими краянами. «Як тільки на вулиці встановилася тепла погода, то люди відразу розпочали наводити лад на присадибних ділянках, спалюючи при цьому суху траву. Це може призвести до пожежі та завдати значної шкоди,» – говорили рятувальники людям. Працівники Вижницького районного сектору нагадали як запобігти загоранню сухої трави, вручали громадянам пам’ятки з правилами безпеки.

Така інформаційно-роз’яснювальна робота проводилася і в місцях з масовим перебуванням людей. Так, рятувальники відвідали автобусні станції та ринки, в ході чого нагадали правила пожежної безпеки працівникам даних об’єктів та особам, які там перебували. У цих місцях були розміщені листівки зі зверненням Управління ДСНС до громадян щодо запобігання виникнення пожеж в екосистемах та в помешканнях людей.

В ході рейду рятувальники також нагадали батькам про важливість навчання дітей правил безпеки. Працівники Управління ДСНС звернули увагу дорослих на те, що батьки повинні дати дітям ті знання, які допоможуть їм зберегти власне життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ