3 дивовижні переваги флеш ігор?

3 дивовижні переваги флеш ігор?

04.04.16 17:56 0 681

Браузерні ігри - це розраховані на багато користувачів онлайн проекти, які залучають звичайного користувача своєю доступністю. Немає необхідності завантажувати клієнт, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, а також можливість грати за наявності виходу в інтернет і браузера. Але за кілька років їх позиції суттєво змістилися і перше місце за популярністю зайняли флеш гри. Чому? Що в них настільки незвичайного, раз змушує людей вибирати саме їх? Про це нам розповість Романов С. С. - редактор порталу: http://www.samshackedgames.com.

Якщо порівнювати з браузерними або клієнтськими онлайн іграми, то флеш ігри повинні істотно програвати вищеописаним проектам. Але давайте задумаємося про те, хто є основною аудиторією таких ігор: офісні працівники, студенти, школярі. Їм необхідні невеликі перерви, під час яких вони можуть спокійно грати і відволіктися від роботи або навчання. Найбільше їх приваблюють онлайн ігри гонки або стрілялки - щось досить просте і яскраве.

Так що ж їх могло захопити у флеш іграх?

  • Лінійність. Як це не дивно, але люди шукають лінійні гри, де немає необхідності замислюватися про розвиток своєї держави або прокачування героя. У флеш іграх все, що Вам необхідно - вбивати ворогів або пройти квест. Таким чином, людина витрачає мінімум свого вільного часу, але отримує масу задоволення від процесу;
  • Графіка. Незважаючи на те, що графіка - велика підмога, вона привертає увагу. Яскрава, цікава, насичена різними фарбами - що ще потрібно для людини? Незважаючи на те, що практично у всіх флеш іграх персонажі виглядають як герої мультиків, це надає їм свій незвичайний шарм і чарівність;
  • Різноманітність. Тут, на жаль, уже ніхто не може посперечатися, що флеш гри пішли далеко вперед. Браузерні і клієнтські онлайн ігри хоч і надають гравцям широкий асортимент жанрів, але щоб випробувати їх всіх - Вам буде потрібно, мало не рік, в той час як у флеш іграх Вам вистачить і 5 хвилин на одну гру. Та й де Ви знайдете браузерную гру, присвячену кулінарії або бейсболу?

Висновки

Таким чином, флеш ігри ідеально підходять під вимоги людей: яскраві, цікаві, веселі і займають мінімум Вашого вільного часу. Флеш ігри стануть чудовим перервою між роботою або фактором, здатним переключити Вашу увагу. Саме тому вони стали користуватися настільки неймовірною популярністю у людей різного віку.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Как правильно выбрать ...

КОМЕНТАРІ