Що таке хостинг?

Що таке хостинг?

04.04.16 21:18 0 737

Хостинг - послуга з надання місця для фізичного розміщення інформації на сервері, що постійно підключений до Інтернету. Під поняттям хостингу зазвичай мають на увазі як мінімум розміщення файлів сайту на сервері, на якому запущене ПЗ, необхідне для обробки запитів інтернет-користувачів. Додатково до самої послуги надається місце під поштові акаунти, бази даних, резервні копії сайту. Крім того, додатково клієнт може придбати послуги файлового сховища, адміністрування сайту. Всі компанії надають технічну підтримку веб-проекту. До речі, ви можете більше інформації дізнатися і на сайті: http://host4.biz.

Чому виникає необхідність в хостингу?

Припустимо, ви написали в html свою сторінку і захотіли, щоб до неї отримали доступ і інші користувачі Інтернету. Розмістити сайт на своєму комп'ютері - значить встановити складне програмне забезпечення, підтримувати гарну швидкість Інтернету і тримати персональний комп'ютер постійно включеним. Ось для чого потрібні хостинг-провайдери: фірми зі спеціальним обладнанням і програмним забезпеченням.

Що входить в послуги хостинг-провайдера?

  • Найпростіший вид хостингу - віртуальний. Це економічний вид хостингу. Він відповідає невеликим проектам. Віртуальний хостинг означає, що ваш сайт буде розташований на одному веб-сервері з іншими інтернет-проектами. Залежно від кількості мегабайт, які йому потрібно і інших обставин, різних для кожного хостинг-провайдера, користувач зможе вибрати різні тарифні плани.
  • Якщо у вас багато сайтів і ви хочете розмістити їх всі у одного хостинг-провайдера, то вам підійде послуга «Мультидоменний хостинг». Такий хостинг дозволяє розміщувати і керувати великим числом сайтів в межах одного аккаунта. Часто такий хостинг замовляють веб-студії або приватні особи, що працюють в сфері IT, для перепродажу хостингу своїм клієнтам.
  • Виділений сервер - послуга для проектів, яким потрібна можливість установки програмного забезпечення з довільною конфігурацією і повний адміністративний доступ. Оренда виділеного сервера знижує витрати у порівнянні з придбанням обладнання у власність, при цьому ви отримуєте повністю налаштовану і готову до роботи систему. При оренді виділеного хостингу його адмініструванням займаються або фахівці клієнта, або адміністратори хостинг-провайдера - в залежності від набору послуг певної компанії.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Что такое финансовые ...

КОМЕНТАРІ