Чернівці: З міського бюджету будуть надані пільги по оплаті житлово-комунальних послуг

Чернівці: З міського бюджету будуть надані пільги по оплаті житлово-комунальних послуг

05.04.16 14:10 0 566
Рішенням сесії Чернівецької міської ради внесено зміни та доповнення до комплексної Програми «Захист» м.Чернівців на 2016-2018 роки.

Зокрема, з 1 квітня 2016 року додатково до гарантованих державою пільг буде надана пільга в розмірі 50% з оплати житлово-комунальних послуг в межах соціальних норм споживання, передбачених чинним законодавством :

– сім'ям загиблих (померлих) при виконанні обов'язків під час проходження військової служби в східних регіонах України;

– сім'ям загиблих під час організації надання допомоги учасникам військових дій в східних регіонах України;

– сім'ям померлих осіб, смерть яких пов'язана з участю у масових акціях громадського протесту, що відбулись у період з 21.11.2013 р. по 21.02.2014р.

Також розділ II програми «Захист» доповнено пунктом 13 наступного змісту: «Надання пільг учасникам бойових дій, визначених статтею 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», та членам їх сімей, передбачених Бюджетним кодексом України, що проживають разом з ними, незалежно від виду житла чи форми власності на нього, в розмірі 25% з оплати за житлово-комунальні послуги в межах соціальних норм споживання згідно з чинним законодавством, на період з 01.04.2016 р. по 31.12.2016 р. Пільга надається зазначеній вище категорії громадян, які зареєстровані в м. Чернівці».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звіт управління ...
Наступна новина: На Вінниччині минулоріч в ...

КОМЕНТАРІ