Чернівецька область: за останні 3 доби сталося 14 пожеж,на одній з яких загинула людина

Чернівецька область: за останні 3 доби сталося 14 пожеж,на одній з яких загинула людина

05.04.16 12:47 0 585
За останні 3 доби в Чернівецькій області сталося 14 пожеж, на одній з яких було виявлено тіло людини. Трагедія сталася в селі Біла Криниця Глибоцького району під час пожежі в житловому будинку. Загорання сталося вночі 3 квітня в одній з кімнат будинку. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку 101 надійшло о 05:09 ранку від мешканців сусідніх будинків, які помітили пожежу вже тоді, коли вогонь охопив всю покрівлю будинку. За місцем виклику було направлено вогнеборців смт Глибока та місцеві пожежні охорони сіл Старий Вовчинець та Черепківка. Вогнеборці, які через сильне задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання, увійшли всередину будинку і виявили тіло домовласника, чоловіка 1983 року народження, вже без ознак життя. Рятувальники ліквідували пожежу, запобігши перекиданню вогню на розташовану поруч господарську будівлю, завдяки чому її було врятовано від знищення. Вогнем знищено покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будинку. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м.. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку самим загиблим. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу в смт Глибока.

Ще один житловий будинок горів в селі Козиряни, Кельменецького району. Дерев’яні конструкції будинку сприяли швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза перекидання полум’я на розташовану поруч господарську будівлю. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 10 смт Кельменці, який був направлений на місце події, ліквідував пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття. Вогнем знищено покриття будинку, речі домашнього вжитку.

В ході ліквідації пожеж, які сталися на території краю за останні 3 доби, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України врятували від знищення 8 будівель. Всього з початку року на території краю сталося 238 пожеж, на яких загинуло 10 людей. Ще 1 дитина була травмована. Рятувальники звертаються до мешканців Чернівецької області: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Житомирі СБУ вилучила у ...

КОМЕНТАРІ