Вінничина: з початку року ЦНАПи області прийняли 62 заяви на укладення договорів по водних об’єктах

Вінничина: з початку року ЦНАПи області прийняли 62 заяви на укладення договорів по водних об’єктах

05.04.16 19:25 0 651
4 квітня, в ході апаратної наради директор Департаменту агропромислового розвитку Микола Неїлик проінформував присутніх про підсумки роботи минулого року та пріоритетні напрямки АПК у поточному році.

В ході наради окремим блоком розглянуто питання, що стосуються водних ресурсів області. Як повідомив Микола Неїлик: «Одним з пріоритетних напрямків роботи Департаменту агропромислового розвитку ОДА є здійснення заходів по ефективному використанню всіх водних ресурсів області. З початку цього року у зв'язку з передачею повноважень щодо укладання договорів про оренду водних об'єктів в департаменті АПК облдержадміністрації створено окремий відділ із підготовки документів для укладання таких договорів. Наразі відпрацьовується механізм спрощення надання в оренду водних об'єктів. Планується спільно з районними державними адміністраціями протягом 2016 року провести уточнюючу інвентаризацію всіх водних об'єктів області з метою виведення їх з "тіні" та наповнення місцевих бюджетів».

За словами посадовця в цьому році Департамент та районні управління агропромислового розвитку будуть працювати над виконанням стратегічних напрямків розвитку галузі для збереження лідируючих позицій Вінницької області.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ