На Вінничині в Іллінецькому районі проходять заходи в рамках двомісячника з благоустрою (+фото)

На Вінничині в Іллінецькому районі проходять заходи в рамках двомісячника з благоустрою (+фото)

05.04.16 15:22 0 587
Щорічно з настанням теплих весняних днів на Іллінеччині розпочинається весняна толока.

Благоустрій населених пунктів району, придорожніх смуг та прилеглих до них територій, впорядкування природоохоронних об'єктів, висадка дерев навколо сміттєзвалищ, озеленення територій, ліквідація стихійних сміттєзвалищ – це далеко не повний перелік завдань, котрі стоять перед громадами району. Робіт, як бачимо, чимало, тому лише миром, громадою, варто братися до справи.

1 квітня в районі було організовано акцію «Чисте довкілля», участь в якій взяли працівники райдержадміністрації разом з головою райдержадміністрації Андрієм Лисаком, представники підприємств різних форм власності, організацій, установ, сільгоспвиробники, студентська молодь.

Прибирали та проводили розчистку придорожніх смуг та прилеглих до них територій. Працювали із завзяттям, гарним настроєм, усвідомленням того, що роблять гарну справу.

В цілому було впорядковано 18 км придорожніх смуг на відрізку доріг Іллінці - Вінниця та Іллінці – станція Липовець. Такий об'єм робіт неможливо було б виконати без допомоги сільгосппідприємств: СТОВ "Україна" с.Тягун, ТОВ "Іллінецьке" с.Іллінецьке, СТОВ "Злагода" с.Павлівка, СТОВ "Маяк" с.Володимирівка, Іллінецького держававного аграрного коледжу, працівники яких, незважаючи на досить гарячу пору для аграріїв - посівну, також впорядковують лісосмуги вздовж доріг, до яких примикають поля.

Всі, хто долучився до акції, залишилися задоволені від проведеної роботи, адже кожен доклав зусиль, щоб ще кращою стала рідна Іллінеччина.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові відкрився Х ...
Наступна новина: ФСК «Буковина» отримає ...

КОМЕНТАРІ