На Хмельниччині рятувальники провели рейд щодо попередження пожеж від спалювання сухої рослинності

На Хмельниччині рятувальники провели рейд щодо попередження пожеж від спалювання сухої рослинності

05.04.16 13:23 0 655
Незважаючи на постійні застереження рятувальників щодо небезпеки спалювання сухої рослинності та сміття, деякі громадяни продовжують активно спалювати рештки сухої рослинності на городах, присадибних ділянках, відкритих територіях.

З метою запобігання виникненню пожеж в екосистемах, 3 квітня співробітники Хмельницького міського управління спільно з працівниками поліції та Державної екологічної інспекції провели роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження спалювання сміття та сухої трави.

Під час рейду поспілкувалися з громадянами, розповіли про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки у побуті, про небезпеку розповсюдження вогню з відкритих територій на присадибні ділянки, господарчі будівлі та житлові будинки, а також розповіли про останні надзвичайні події, які виникли в області та наслідки від пожеж.

Щоб мешканці пам’ятали та дотримувалися елементарних правил безпеки, рятувальники вручили громадянам тематичні листівки та пам’ятки.

Шановні громадяни! Якщо ви помітили загорання в лісах, на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від трагічних наслідків.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі капітально ...
Наступна новина: В Луцьку 27 квітня ...

КОМЕНТАРІ