Рівненські рятувальники здобули призові місця на 6-му Відкритому чемпіонаті «ВПА України з пауерліфтингу»

Рівненські рятувальники здобули призові місця на 6-му Відкритому чемпіонаті «ВПА України з пауерліфтингу»

05.04.16 16:06 0 538
З 1 по 3 квітня у місті Луцьк відбувся 6-й Відкритий чемпіонат України «ВПА України з пауерліфтингу» з жиму штанги лежачи та станової тяги.

У змаганнях в дисципліні "Станова тяга" приймали участь співробітники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області: начальник служби безпеки дорожнього руху майор служби цивільного захисту Ігор Головко, командир відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини старший сержант служби цивільного захисту Олександр Дмитрієв та командир відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення прапорщик служби цивільного захисту Іван Ільченко.

У ваговій категорії 125 кг. вікової групи "Open" 3-тє місце і у вікових категоріях "Submasters" та "MPF" два 1-ших місця отримав Ігор Головко, а у ваговій категорії 100 кг. у віковій категорії "Open" перемогу здобув Олександр Дмитрієв. Іван Ільченко на змаганнях виконав норматив Майстра спорту України.

Загалом на чемпіонаті приймали участь 270 спортсменів з 20 областей України, а також представники з Польщі та Азербайджану.

Результати, що продемонстрували рівняни, не поступаються досягненням учасників світових змагань. Тому хотілося б побажати спортсменам-рятувальникам ще більших звершень і заслужених перемог.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ