Безпека дітей понад усе: на Львівщині правоохоронці навчають малечу «дорожній абетці»

Безпека дітей понад усе: на Львівщині правоохоронці навчають малечу «дорожній абетці»

05.04.16 09:54 0 643
На Львівщині працівники поліції проводять зі школярами цікаві та повчальні уроки із Правил дорожнього руху. Правоохоронці навчають малечу дбати про власну безпеку та бути зразковими пішоходами.

Працівники поліції навідалися до школи у селі Малі Грибовичі, що на Жовківщині, та поспілкувалися з учнями молодших класів. Правоохоронці у доступній формі пояснили діткам, як правильно переходити дорогу та застерегли від пустощів біля проїзної частини.

Малята залюбки бавилися у гру «Світлофорчик», відповідали на запитання пізнавальної вікторини та розпитували гостей про їхню роботу.

Правоохоронці розказали школярикам, у які автопригоди найчастіше потрапляють діти, а також наголосили на причинах таких ДТП.

Працівники поліції зазначили: у темну пору доби маленького пішохода підстерігає чимало небезпек, тож, аби не потрапити у біду, слід бути особливо уважними й обережними, а ще – максимально яскравими та помітними. А для цього у пригоді стануть світлоповертаючі стрічки чи наклейки.

Тож, аби дітки були у безпеці, організатори проекту «Познач себе у темряві» подарували їм «сонячні» флікери. А правоохоронці підготували для малечі корисні «підказки» із правилами безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів, які школярики одразу ж наклеїли у свої щоденники.

Відділ управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина виконала ...
Наступна новина: Антитерористична операція ...

КОМЕНТАРІ