Чернівці: На ринках комунальної власності не нараховуватимуть плату за послуги учасникам АТО та членам родин загиблих

Чернівці: На ринках комунальної власності не нараховуватимуть плату за послуги учасникам АТО та членам родин загиблих

06.04.16 13:20 0 556
Членам родин загиблих учасників антитерористичної операції, які є користувачами торговельних місць на ринках на підставі укладених договорів, мобілізованих згідно з Указами Президента України щодо оголошення та проведення часткової мобілізації (не більше ніж по одному торговельному місцю на родину (батьки, дружина (чоловік), діти) не нараховуватимуть плату за послуги ринку.

Це стосується комунального підприємства «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок» та міського комунального підприємства «Газкомплектприлад».

Таке рішення ухвалили депутати на 5 сесії Чернівецької міської ради VII скликання. Також не нараховуватиметься плата за послуги на цих ринках учасникам антитерористичної операції, яким встановлена інвалідність І і ІІ групи, які є користувачами торговельних місць на ринках на підставі укладених договорів, мобілізованих згідно з Указами Президента України щодо оголошення та проведення часткової мобілізації (не більше ніж по одному торговельному місцю на особу). Встановлено, які документи надають право бути звільненими від плати за послуги ринків для цих категорій громадян.

Дія цього рішення припиняється в разі передачі права власності на пункт продажу або права користування торговельним місцем на ринку третім особам, які не є членами родин (батьки, дружина (чоловік), діти) загиблих учасників антитерористичної операції або учасниками антитерористичної операції, яким встановлена інвалідність І, ІІ групи.

Утримувачам ринків та мікроринків міста Чернівців також рекомендувано розглянути питання запровадження пільг щодо оплати надаваних послуг для мобілізованих осіб – учасників антитерористичної операції і тих категорій, які передбачені для не нарахування плати за послуги ринків КП МТК «Калинівський ринок» і МКП «Газкомплектприлад».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині школярі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ