Прокуратура вкотре просить вінничан бути уважними та обережними,аби не потрапити на гачок «телефонних шахраїв»

Прокуратура вкотре просить вінничан бути уважними та обережними,аби не потрапити на гачок «телефонних шахраїв»

06.04.16 15:08 0 526
Нещодавно на брифінгу начальник управління прокуратури Вінницької області звертався до вінничан аби уберегти їх від телефонних шахраїв. Закликав бути пильними, уважними та обережними щоб не потрапити на гачок так званних «правоохоронних та банківських працівників» і не віддати гроші за «визволення» їх рідних із скрутних ситуацій, в які ті, ніби то, потрапили. Просив не довіряти таким дзвінкам. Але люди втрачають пильність.

Кілька днів тому 62-річна жителька Хмільницького району перерахувала на банківський рахунок телефонного шахрая, який представився працівником прокуратури, 23 тис грн за, наче б то, звільнення від кримінальної відповідальності її сина.

Ми вкотре звертаємось до вінничан – будьте уважними! Якщо до вас звертаються особи, які представляються працівниками правоохоронних органів та вимагають гроші для «вирішення» проблемної ситуації, не втрачайте пильність та не виконуйте жодних вказівок аферистів. Негайно зверніться з заявою до прокуратури області або зателефонуйте (0432) 67-15-67

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ