Волинська область: рятувальники продовжують проводити профілактичну роботу з населенням із роз’яснення правил пожежної безпеки

Волинська область: рятувальники продовжують проводити профілактичну роботу з населенням із роз’яснення правил пожежної безпеки

06.04.16 12:27 0 530
4 квітня співробітники Горохівського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області та вільні від чергування особовий склад Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Горохова спільно з представниками органів місцевого самоврядування та соціальними працівниками провели профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору. Особлива увага під час відпрацювання приділялась особам похилого віку, інвалідам, багатодітним родинам.

У його проведення перевірили стан приладів опалення та електромереж, вказали на наявні протипожежні недоліки, роз’яснили під підпис основні правила безпечної поведінки у побуті та вручили відповідні листівки і пам’ятки.

Також під час проведення роз’яснювальної роботи рятувальники акцентували увагу громадян на недопущенні спалювання сухої рослинності, що створює пожежну небезпеку на відкритих територіях.

Слід зазначити, що такі профілактичні відпрацювання організовані на території усього району, але найбільша увага дістається селам, де найбільше пожеж або мали місце випадки загибелі людей на них.

Заходи, що вживаються, направлені на те, аби звернути увагу населення більш відповідальніше ставитися до вимог пожежної безпеки, що в свою чергу допоможе зменшити кількість пожеж і трагічних випадків на них.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Чернігів: «Живе» серце на ...

КОМЕНТАРІ