У Житомирі пройшов семінар для працівників соціальних служб

У Житомирі пройшов семінар для працівників соціальних служб

06.04.16 14:51 0 618
Минулого тижня Житомирський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з залученими представниками організацій-соціальних партнерів провів навчальний семінар для спеціалістів міських, районних центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з метою підвищення рівня компетентності з питань здійснення профілактичної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю.

Під час семінару учасники отримали інформацію щодо загальної епідеміологічної ситуації з ВІЛ-інфекції/СНІДу в області та динаміку її поширення, яка склалася в Україні та Житомирській області, специфіку консультування окремих груп клієнтів (дітей, неповнолітніх, вагітних жінок).

Також дізналися про організацію роботи з профілактики ВІЛ/СНІДу, експрес-тестування на ВІЛ та про соціальну підтримку ВІЛ-інфікованих, хворих на СНІД та про чисельність на диспансерному обліку в наркологічній службі нарко-, алкозалежних області, тенденції поширення залежностей в області.

Одним із важливих питань, що розглядались під час заходу, – особливості соціальної роботи з членами сімей, які мають заразні шкірні хвороби, основні профілактичні заходи запобігання зараження спеціалістів такими хворобами.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині 3627 осіб ...

КОМЕНТАРІ