Житомирщина: за добу вогнеборцями області ліквідовано 3 пожежі сухої рослинності

Житомирщина: за добу вогнеборцями області ліквідовано 3 пожежі сухої рослинності

06.04.16 13:08 0 579
4 квітня, о 13:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави у с. Мініно Радомишльського району по вул. Центральній. Рятувальникам зателефонували сусіди, які й виявили вогонь неподалік від своїх помешкань. До місця події негайно прибули бійці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вони встановили, що горить суха рослинність на площі 0,6 га та вогонь поступово наближається до житлових будівель. Пожежу локалізували о 14:12 та о 14:40 ліквідували. На допомогу рятувальникам також був задіяний трактор одного з місцевих жителів, який зумів швидко виорати в землі борозну, тим самим, запобігши подальшому розповсюдженню вогню. Пожежею знищено 20 м дерев’яного паркану та 0,6 га сухої трави. Загиблих та травмованих не виявлено.

Загалом до ліквідації загорання залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Також займання сухостою сталося у с. Корчівка Романівського району та с. Стрижіка Коростишівського району. Тут вогнем пройдено 1,5 га території. Ніхто з людей не постраждав.

Наразі причини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини інформує, що в найближчий час на території області утримуватиметься суха погода. У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян більш відповідально ставитись до випалювально-очисних робіт. У випадку виникнення надзвичайних подій терміново звертатися до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України

у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: ...
Наступна новина: На Хмельниччині школярі ...

КОМЕНТАРІ