На Хмельниччині рятувальники провели для працівників підприємства профілактичне заняття з правил безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині рятувальники провели для працівників підприємства профілактичне заняття з правил безпеки життєдіяльності

06.04.16 14:23 0 674
5 квітня фахівці Служби порятунку «101» провели профілактичну лекцію для працівників ТОВ «Дюфельсдорф Україна» щодо дотримання правил пожежної безпеки під час виробництва.

Насамперед, рятувальники розповіли працівникам наслідки пожеж, які виникли з початку року на території м. Хмельницького.

«Головне в житті – саме життя, яке необхідно берегти. Але люди, які нехтують правилами пожежної безпеки мають великий ризик його втратити», - наголосили рятувальники.

Під час виступу, співробітники ДСНС розповіли про те, що необхідно робити аби не сталося пожежі, а також нагадали про алгоритм дій на випадок надзвичайної події. Крім того, рятувальники роз’яснили правила використання первинних засобів пожежогасіння та як необхідно проводити евакуацію з палаючого приміщення до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Також, на лекції розповіли про вибухонебезпечні предмети, правила поведінки під час їх виявлення, зокрема і у місцях з масовим перебуванням людей.

Завершуючи лекцію, фахівці Служби порятунку наголосили, що дотримуючись елементарних правил безпеки життєдіяльності можна зберегти життя та здоров’я собі та оточуючих.

Хмельницьке міське управління

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За перший квартал ...
Наступна новина: Знешкоджено злочинну ...

КОМЕНТАРІ