На Хмельниччині рятувальники та лісники на варті забезпечення пожежної безпеки у лісових масивах

На Хмельниччині рятувальники та лісники на варті забезпечення пожежної безпеки у лісових масивах

06.04.16 09:11 0 727
5 квітня віньковецькі рятувальники надали практичну допомогу ДП «Віньковецьке лісове господарство» в питаннях підготовки до роботи в весняно-літній, пожежонебезпечний період та щодо ліквідації можливих пожеж у лісових масивах району.

Адміністрацією лісництва на поточний рік розроблено та затверджено мобілізаційно-оперативний план ліквідації лісових пожеж на території лісництва, план застосування сил та засобів району для ліквідації пожеж та можливих надзвичайних ситуацій, затверджено заходи з посилення охорони територій лісництва та лісових насаджень.

Під час виступу перед співробітниками лісництва рятувальники нагадали основні вимоги щодо порядку дій під час отримання інформації про можливі пожежі на території держлісфонду, а також про порядок залучення допоміжної техніки до ліквідації лісових пожеж.

Обслуговуючому персоналу лісництва рятувальники вручили тематичні пам’ятки та листівки щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки у лісі.

Профілактична робота щодо попередження пожеж у лісових масивах проводиться систематично, але багато залежить і від ставлення кожного громадянина, тому працівники ДСНС закликають бути вкрай обережними під час відвідування лісів, відпочинку на природі адже найменша жарина з вихлопної труби автомобіля, не загашений недопалок, багаття, залишене без нагляду відпочивальників, можуть спричинити велику біду.

Віньковецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За минулі вихідні на ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ