Збірна команда Івано-Франківська здобула перемогу у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях у категорії юнаки (юніори)

Збірна команда Івано-Франківська здобула перемогу у Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту в приміщеннях у категорії юнаки (юніори)

06.04.16 10:10 0 535
1 квітня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області завершилися фінальні забіги всеукраїнських змагань з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях. Всі команди-учасники виступили, фінішував останній спортсмен і настав час підбити підсумки.

Під звук духового оркестру та оплески присутніх оголошено результати, нагороджено найкращих спортсменів та команди України. Переможцям вручені медалі, дипломи та кубки.

В рамках урочистостей було вручено кубки збірним юнацьким командам. Так, першу сходинку зайняла команда з Івано-Франківська, другу – юнацька збірна Миколаївської області, третю – спортсмени з Вінниці. Крім того, цінний подарунок від організаторів свята отримав наймолодший учасник заходу.

Олександр Тарасов привітав всіх спортсменів і учасників із завершальним етапом та висловив свої слова вдячності кожному спортсмену та організаторам. «Змагання, які пройшли на теренах Миколаївщини в черговий раз довели, що цей край гідний суперник у світі пожежно-прикладного спорту, а також показав, що тут гідно несуть усі традиції даного виду спорту та бережуть знання і вміння, які отримали у спадок від родоначальників пожежно-прикладного спорту Миколаївської області. всі спортсмени показали високий рівень підготовки, волю до перемоги, та продемонстрували чесну, неупереджену боротьбу», - підкреслив Олескандр Кузьмич.

На завершення урочистих зборів команди-учасники пройшли святковим маршем, віддаючи честь на символ пошани та поваги керівному складу апарату Головного управління, почесним гостям, ветеранам пожежної охорони та пожежно-прикладного спорту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Серед регіонів України ...

КОМЕНТАРІ