Івано-Франківськ: комунальники приступлять до нанесення дорожньої розмітки біля шкіл та дитсадків міста

Івано-Франківськ: комунальники приступлять до нанесення дорожньої розмітки біля шкіл та дитсадків міста

06.04.16 12:58 0 650
Секретар міської ради Оксана Савчук просить комунальників якнайшвидше забезпечити нанесення дорожньої розмітки поруч із освітніми закладами міста

З настанням сприятливих погодних умов на вулицях та автошляхах Івано-Франківська почали наносити дорожню розмітку. 5 квітня 2016 року, дане питання обговорювалось під час оперативної наради керівництва міста.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак доповів, що комунальні служби вже приступили до виконання вказаних робіт.

Як зазначив Михайло Смушак, комунальники поступово наносять розмітку на найінтенсивніших автошляхах міста і найбільше уваги приділяють капітально відремонтованим вулицям. Саме на цих капітально відремонтованих у минулому році вулицях найперше встановлюють і нову розмітку на пластиковій основі.

Під час обговорення питання секретар міської ради Оксана Савчук зазначила, що на її думку зараз основним пріоритетом мають бути ті вулиці на яких розташовані навчальні заклади міста – школи та дитячі садочки. «Зараз потепліло і діти частіше виходять на вулицю. Найперше ми повинні створити безпечні умови для дітей, а тому я прошу якнайшвидше забезпечити нанесення дорожньої розмітки поруч із освітніми закладами міста» - заявила Оксана Савчук.

Перший заступник міського голови Микола Вітенко підтримав думку Оксани Савчук і доручив комунальникам розпочати цю роботу.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочався ...
Наступна новина: Житомирщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ