У Рівненській області під час екскурсії в пожежній частині студенти профліцею дізналися про роботу рятувальників та вивчили основні правила безпечної поведінки

У Рівненській області під час екскурсії в пожежній частині студенти профліцею дізналися про роботу рятувальників та вивчили основні правила безпечної поведінки

06.04.16 14:18 0 617
05 квітня на екскурсію до співробітників 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області завітали студенти Рокитнівського професійного ліцею.

На початку зустрічі рятувальники розповіли підліткам про основні правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності під час весняного періоду. Співробітники ДСНС нагадали учням головні чинники небезпеки, що характерні цій порі року, та порядок дій у разі загрози життю. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж у природних екосистемах, а також щодо правил безпечного поводження в разі виявлення вибухонебезпечних предметів або підозрілих речей, які можуть використовуватись в терористичних цілях.

По завершенню теоретичних занять, працівники ДСНС ознайомили студентів із пожежною технікою, аварійно-рятувальним обладнанням і бойовим спорядженням рятувальників, розповіли, яка техніка й засоби використовуються в різних випадках, надали інформацію щодо характеристик та можливостей аварійно-рятувального спорядження. Усі бажаючі мали змогу приміряти на себе бойовий костюм вогнеборця та посидіти за кермом пожежного автомобіля. В ході екскурсії співробітники Служби порятунку ознайомили підлітків із побутом та умовами роботи Рокитнівських рятувальників.

На згадку про зустріч та з метою закріплення нових знань кожному відвідувачу рятувальники вручили спеціально розроблені інформаційні листівки та тематичні пам’ятки профілактичного змісту.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 2018 року на ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ