Впродовж двох тижнів в Україні працюватиме команда експертів цивільного захисту ЄС

Впродовж двох тижнів в Україні працюватиме команда експертів цивільного захисту ЄС

06.04.16 17:46 0 579
4 квітня відбулася зустріч Першого заступника Голови ДСНС України Олега Мельчуцького з командою експертів цивільного захисту Європейського Союзу. Експертна місія на чолі з Філіпом Перре перебуватиме в країні два тижні. В ході робочої наради учасники узгодили порядок роботи експертів та основні питання, які обговорюватимуться впродовж цього періоду.

“Ми цінуємо практичну допомогу, яку надає нашій країні європейська спільнота на шляху приєднання України до Механізму цивільного захисту Європейського Союзу. Крім того, Державна служба з надзвичайних ситуацій розпочала процес реформування системи цивільного захисту. Тому міжнародний досвід та допомога європейських експертів у цьому питанні для нас є надзвичайно важливими”, - зазначив під час зустрічі Перший заступник Голови ДСНС Олег Мельчуцький.

Протягом двох тижнів команда експертів спільно з фахівцями ДСНС проаналізують стан виконання українською стороною рекомендацій, наданих за результатами роботи місії ЄС в Україні впродовж березня-квітня 2015 року, узгодять подальші шляхи впровадження цих рекомендацій. Також обговорять питання імплементації Україною Директиви ЄС “Севезо III”, яка спрямована на запобігання великих аварій за участю небезпечних речовин і обмеження їх соціальних і екологічних наслідків.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: ТОВ ...

КОМЕНТАРІ