На Тернопільщині 3627 осіб зареєструвалися для участі у пробному ЗНО

На Тернопільщині 3627 осіб зареєструвалися для участі у пробному ЗНО

06.04.16 14:51 0 586
Реєстрація на пробне ЗНО-2016 з використанням електронного ресурсу Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО) тривала у період з 4 по 30 січня. Згідно підведених підсумків, в області було зареєстровано 3627 учасників на 5455 тестувань. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.

У районних центрах та містах обласного значення Тернопільщини створено 19 пунктів пробного ЗНО. 28 березня вже доставлені контейнери із тестовими зошитами та іншими матеріалами до Тернопільського ОКІППО. 29 березня відбулася робоча нарада в Тернопільському ОКІПП за участю начальника методичного відділу ІФРЦОЯО З.І. Герасимчука та відповідальних за пункти пробного ЗНО та методистів, відповідальних за ЗНО в районі або місті.

Департамент освіти і науки облдержадміністрації надіслав листа до головного управління Національної поліції в Тернопільській області на предмет охорони, забезпечення правопорядку в пунктах пробного ЗНО та прилеглих територіях. Охорону здоров'я учасників тестування забезпечуватимуть медичні працівники навчальних закладів, на базі яких створені пункти пробного тестування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ