Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: впродовж рятувальники ліквідували 3 пожежі

07.04.16 10:22 0 563
За останню добу в Чернівецькій області сталося 3 пожежі. Так, в місті Новоселиця горіла трава на відкритій території. Загальна площа пожежі склала 2 га. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця, який виїжджав на місце події, ліквідував пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню.

В місті Вашківці Вижницького району сталася пожежа в житловому будинку місцевої мешканки. Загорання сталося на горищі будинку. Дерев’яні конструкції стін та перекриття будівлі сприяли швидкому розповсюдженню полум’я. Загальна площа пожежі склала 50 кв.м.. Рятувальники міста Вашківці ліквідували пожежу, запобігши поширенню вогню по всій будівлі, що дозволило врятувати житловий будинок від знищення. На пожежі знищено частково покриття житлового будинку.

В Чернівцях на вул. Гусятинській сталося загорання сміття на відкритій території. Вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру ліквідували пожежу.

З початку року на території Чернівецької області виникло 25 пожеж через спалювання сухої трави. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: найчастіше такі пожежі виникають через людську необережність. Тепла погода, яка встановилася на території краю, сприяє наведенню ладу на присадибних ділянках, однак при цьому потрібно дотримуватися правил безпеки. Не спалюйте суху траву, оскільки вогонь може вийти з-під контролю і перекинутися на розташовані поруч будівлі. Будьте бережні! Дотримуйтеся правил безпеки!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: науковці ЧІПБ ...

КОМЕНТАРІ