Житомирщина: за добу рятувальниками області ліквідовано 5 пожеж сухої трави

Житомирщина: за добу рятувальниками області ліквідовано 5 пожеж сухої трави

07.04.16 08:46 0 521
5 квітня, о 15:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої трави на полі, що за межами с. Осівці Брусилівського району. За допомогою у ліквідації пожежі до вогнеборців звернулися місцеві працівники лісового господарства. До місця події негайно виїхали бійці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Вони встановили, що на землях запасу Осівцівської сільської ради горить минулорічна суха рослинність на площі біля 3 га та вогонь поступово наближається до лісового насадження. Спільними зусиллями бійців ДСНС та лісників пожежу локалізовано о 16:20 та ліквідовано о 17:00. Вогонь встиг знищити суху траву на площі 3 га. Лісопосадка залишилася неушкодженою. Загиблих та травмованих немає.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 4 чоловіки особового складу рятувальників, 3 працівники лісового господарства та 1 одиниця техніки.

Також займання сухостою сталися у Романівському, Радомишльському та Овруцькому районах. Там вогнем знищено 7 га території. Ніхто з людей не постраждав.

Наразі причини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини інформує, що в найближчий час на території області утримуватиметься суха погода. У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян більш відповідально ставитись до випалювально-очисних робіт. У випадку виникнення надзвичайних подій терміново звертатися до Служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України

у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: з офіційним візитом ...

КОМЕНТАРІ