Хмельницька область: рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності

Хмельницька область: рятувальники навчають дітей правилам безпеки життєдіяльності

07.04.16 09:32 0 780
Одним із пріоритетних напрямків діяльності рятувальників є навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних подій. Рятувальники постійно проводять інформаційно-пізнавальні заходи у школах та дитячих садочках.

Так, 6 квітня для вихованців дитячого садочка «Веселка» у с. Лагодинці Красилівського району працівники Служби порятунку влаштували акцію “весняна квітка – рятувальнику”, у ході якої проводили в ігровій формі пізнавальні уроки з безпеки життєдіяльності. Вогнеборці розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів з сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами і речовинами. Вихованці дитсадка брали активну участь у проведенні конкурсів, вікторин, відповідали на запитання й відгадували загадки на тему пожежної безпеки.

Подібні заходи для дітей будуть проводитися й надалі, аби навчити підростаюче покоління елементарним правилам безпеки життєдіяльності та діям у разі виникнення різного роду надзвичайних подій.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: степан Барна ...
Наступна новина: Закарпатські піротехніки ...

КОМЕНТАРІ