На Хмельниччині рятувальники закликали богослужителів до дотримування правил пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники закликали богослужителів до дотримування правил пожежної безпеки

07.04.16 08:04 0 878
6 квітня старокостянтинівські рятувальники провели профілактичні та застережливі заходи щодо недопущення виникнення пожеж у культових спорудах району під час святкування Пасхи. Під час заходу працівники ДСНС настійно наголосили настоятелям на суворому дотриманні правил пожежної безпеки під час богослужінь, адже інколи мала іскра може стати причиною великої пожежі.

Рятувальниками акцентувалась увага на важливість забезпеченні релігійних закладів первинними засобами пожежогасіння, вчасного проходження технічного обслуговування та системами протипожежної автоматики.

Священики добре розуміють цю проблему, тож у конфесіях навчають своїх парафіян бути завжди обачними, уважними до власної безпеки та безпеки ближнього свого, застерігають від необережного поводження з вогнем, навчають бути обережними під час користування відкритим вогнем, після закінчення Богослужіння вимикати електричні прилади та гасити свічки. Також вогнеборці вручили священнослужителям застережливі листівки.

Ці правила пожежної безпеки захистять храми від вогню і не затьмарять свята бідою, а також збережуть найвищу цінність, даровану Богом, – людське життя.

Старокостянтинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ