На Хмельниччині рятувальники провели рейд щодо запобігання пожеж в екосистемах

На Хмельниччині рятувальники провели рейд щодо запобігання пожеж в екосистемах

07.04.16 13:55 0 781
4-5 квітня працівники ДСНС спільно із представниками поліції провели профілактичний рейд щодо попередження пожеж в екосистемах у сільській місцевості та місцях посівної компанії. Метою заходу було попередження випадків спалювання сухого листя та трави.

Під час рейду фахівці поспілкувались із людьми, які працювали на присадибних ділянках та у місцях проведення посівної компанії. З громадянами провели роз’яснювальні бесіди щодо недопущення виникнення пожеж на відкритих територіях внаслідок спалювання сухої рослинності, про небезпеку, що несе за собою неконтрольований вогонь, проінструктували щодо дій у разі виявлення пожежі. Наприкінці розмови вогнеборці вручили пам’ятки та листівки застережного характеру та нагадали про адміністративну відповідальність.

Тож Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян: Не будьте байдужими, якщо помітили дим, тління або слабкий вогонь! Зверніть увагу - загасити займання трави поблизу житлового сектору на самому початку легко - просто вилити відро води чи закидати землею. Просимо Вас відповідально ставитися до власного життя та здоров'я! Пам'ятайте – попередити трагедію набагато легше, ніж ліквідувати її наслідки.

Старокостянтинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Центр надання ...

КОМЕНТАРІ