Щоб добровільних пожежних дружин на Прикарпатті ставало більше

Щоб добровільних пожежних дружин на Прикарпатті ставало більше

07.04.16 08:03 0 509
6 квітня в Івано-Франківську завершив свою роботу навчально-практичний семінар «Створення добровільних пожежних дружин (команд) у сільських і селищних громадах».

Даний проект здійснюється за сприяння Фонду Ганса Зайделя за підтримки Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської ОДА за участі У ДСНС в області на базі Івано-Франківського об­­ла­сного центру перепідготовки та пі­­д­ви­щення кваліфікації працівників ор­га­нів державної влади, органів місцево­го самоврядування, державних під­п­­ри­ємств, установ і організацій.

Рефере­нти Фо­н­ду Ганса За­йделя доктор Юрген Ва­льхсхьофер та Вальтер Шваб впродовж трьох днів розповідали присутнім про принципи місцевого самоврядування та організацію пожежної справи у Німеччині, знайомили з досвідом створення та роботи добровільних по­же­жних фо­р­­мувань. Велика увага була приділена вирішенню питань пожежної безпеки у громадах області та розробки стратегій створення добровільних пожежних дружин.

Т.в.о. начальника Управління ДСНС в області Віктор Іваницький у своєму заключному слові підкреслив ріст зацікавлення з боку керівників органів місцевого самоврядування, а також ефективність роботи вже створених на території Прикарпаття добровільних пожежних дружин.

Всім учасникам семінару були вручені відповідні сертифікати, а також окреслені плани на майбутнє у рамках даного проекту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ