У Чернігові завершується опалювальний сезон

У Чернігові завершується опалювальний сезон

07.04.16 08:01 0 570
У зв'язку із встановленням середньодобової температури зовнішнього повітря вище + 8 градусів С, у Чернігові завершується опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У розпорядженні «Про закінчення опалювального сезону 2015-2016 років» зазначено, що в бюджетних установах, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах, житловому фонді припиняється опалювання з 00 годин 7 квітня 2016 року.

Лікарні та поліклініки відключаться від тепла згідно із заявками керівників закладів, погоджених із фінансовим управлінням та управлінням охорони здоров'я міської ради.

Після закінчення опалювального сезону керівникам публічного акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго», комунального енергогенеруючого підрозділу «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова», приватного підприємства «Спеціальна енергетична компанія» доручено розпочати ремонт технічного обладнання та теплових мереж для підготовки їх до наступного осінньо-зимового сезону.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оригинальные подарки - ...
Наступна новина: В Житомирській області на ...

КОМЕНТАРІ