У Рівненській області виявлено 27 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни

У Рівненській області виявлено 27 вибухонебезпечних предмети часів Другої світової війни

07.04.16 14:36 0 591
05 квітня о 12:00 до Служби порятунку за телефоном «101» надійшло повідомлення про те, що неподалік села Калинівка Сарненського району, місцевими жителями виявлено вибухонебезпечний предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд.

Прибувши на місце події рятувальники встановили, що вибухонебезпечною знахідкою виявився артилерійський снаряд калібром 122 мм. часів Другої світової війни. Місце знахідки одразу було взято під охорону співробітниками поліції.

Цього ж дня о 13:00 на лінію «101» зателефонував житель міста Сарн, який повідомив, що ним під час проведення господарських робіт на території власного господарства, виявлено предмети схожі на вибухонебезпечні.

Прибувши за вказаною адресою, працівники ДСНС встановили, що це 2 артилерійських снаряди калібром 45 мм. та 24 вибухники часів Другої світової війни. Місце знахідки одразу було взято під охорону співробітниками поліції.

На даний час, групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС у Рівненській області вживаються заходи щодо знешкодження небезпечних «пам’яток» війни та обстеження прилеглих територій на предмет виявлення додаткових боєприпасів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 12 квітня розповідатимуть ...

КОМЕНТАРІ