Тернопільські рятувальники провели акцію "Запобігти.Врятувати.Допомогти."

Тернопільські рятувальники провели акцію "Запобігти.Врятувати.Допомогти."

07.04.16 18:09 0 704
З метою запобігання виникнення надзвичайних подій та ситуацій, травмування людей, рятувальники Тернопільщини проводять комплекс профілактичних заходів, спрямований на роз’яснення громадянам правил безпеки життєдіяльності.

Одним із напрямків профілактичної роботи з молоддю є проведення рятувальниками громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!».

Зокрема 05 квітня у рамках проведення тижнів знань з безпеки життєдіяльності рятівниками Тернопільського міського відділу проведено зустріч з студентами другого, третього, четвертого курсів та викладачами Тернопільського технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя.

Студентам розповідали про особливості повсякденної роботи рятувальників, ознайомили із будовою, видами та принципом дії вогнегасників, статикою виникнення пожеж у м. Тернополі та загибелі людей на них. Нагадали правила безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки, від дотримання яких залежить здоров’я і життя кожної людини. Особливий акцент зроблено на дотримання правил пожежної безпеки скрізь: в будинку, квартирі, на вулиці, в лісі і в будь-яких інших приміщеннях і місцях.

Дані заходи завершувалися практичною частиною, в якій студенти ліквідовували умовну пожежу за допомогою порошкового та вуглекислотного вогнегасників а також ознайомлювалися із пожежно-технічним обладнанням автомобіля першої допомоги АПД-2.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Вінничина: в області ...

КОМЕНТАРІ