Тернопільська область: за добу ліквідовано 5 пожеж у житловому секторі

Тернопільська область: за добу ліквідовано 5 пожеж у житловому секторі

07.04.16 12:02 0 674
5 квітня о 10:13 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу у квартирі у місті Бережани на вулиці Шевченка. На місце виклику вирушив черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, у складі 4-ох чоловік особового складу. По прибуттю було з’ясовано, що горить картонний ящик в кімнаті житлової квартири. О 10:16 загорання було локалізовано, а о 10:20 – ліквідовано. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 0, 5 м.кв. Причини виникнення події та матеріальні збитки встановлюються.

О 13:55 виникла пожежа деревяної будівлі у селі Золотники Теребовлянського району. Вогнем знищено знищено дерев’яну будівлю площею 24 м кв. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Вишівець. Врятовано трансформаторну підстанцію.

О 14:10 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у селі Лошнів Теребовлянчького району. По прибуттю на місце чергового караулу було встановлено, що площа загорання становить 50 м.кв. Завдяки організованим діям фахівців ДСНС уже о 14:32 пожежу було локалізовано, а о 15:08 – ліквідовано.

О 15:28 виникла пожежа піднавісу з соломою у селі Великі Садки Шумського району. Вогонь знищив дерев’яний піднавіс та 1,5 т соломи, пошкодив вікно господарської будівлі і речі домашнього вжитку. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Великі Садки.

О 21:48 виникла пожежа в дерев’яній прибудові до господарської будівлі у смт. Товсте Заліщицького району. Вогнем знищено дерев’яну прибудову на площі 18 м кв. та 1 м куб. дров. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди смт. Товсте.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ