Як вибрати хороший подарунок

Як вибрати хороший подарунок

08.04.16 22:45 0 967

Хороший подарунок повинен бути великим, дорогим і абсолютно непотрібним! Так говорить народна мудрість. Ну, а насправді, що нині відбувається з давньою традицією приношення дарів? Давним-давно ця сфера була більше ритуальною: подарунки - строго певні - дарували в конкретний час з певним змістом. І найголовніше, нашим щасливим предкам для виживання потрібно набагато менше речей, ніж нам. Нам, без сумніву, жити набагато складніше. Темп нашого життя не сумісний з неквапливістю ритуалів, і даріння подарунків часом стає якщо не буденністю, то обовязком. Більше інформації про оригінальні подарунки читайте на сайті: http://grenka.ua/review-originalniye-podarki.

Як повернути радість в цей звичай?

 Подивимося на ситуацію з точки зору того, хто дарує (адже отримувати подарунки ми і так любимо). Хто може дарувати подарунки? Тільки той, кому є, чим поділитися - грошима, часом, любов'ю ... Від запасу цих життєво необхідних речей залежить в нашій справі багато: кількість і якість подарунків, які ви можете подарувати в одиницю часу певній кількості людей. Пам'ятайте: "Я не чарівник, я тільки вчуся ...". Отже, два правила вже є:

  • По-перше, потрібно накопичити ресурси: гроші, час або любов з радістю (а можна і того, і іншого).  
  • А по-друге, потрібно відчути себе чарівником - ну це якось простіше простого!

У чому ж полягає головний секрет дива?

Добрі чарівники завжди дарують саме те, про що мрієш. Значить, завдання просте: дізнатися, про що мріє людина. Здається неймовірним? Для чарівників немає нічого неймовірного. Наприклад, одна моя знайома чарівниця завела спеціальний "подарунковий" блокнот. Коли їй вільно-мимоволі розповідають про те, чого б їм хотілося. У цей момент вона ставить в розумі галочку - а потім записує це в блокнот. І так потихеньку веде свою базу даних. Але навіть для менш професійних чарівників вихід є: потрібно сісти, заспокоїтися, поставити перед собою фотографію адресата (можна портрет, зроблений від руки), випити чарівний напій (краще безалкогольний) - і згадати все, що ви знаєте про цю людину. Навіть якщо спочатку вам здається, що ви знаєте не так вже й багато, поступово ви зрозумієте, що навряд чи варто дарувати кавоварку того, хто терпіти не може кави. А ось хороший чай ... Прекрасна ідея! І прозорий чайник на підставці, під яким запалюється свічка і видно, як листочки від тепла розпускаються! Згадуємо все: звички в їжі, в побуті, кухню і ванну, захоплення, роботу, спосіб життя. Чим більше дрібниць ви згадайте - тим більше шансів потрапити в ціль. І ось коли ми назгадувались вдосталь, настає час зіставити все це з пропозиціями.

Головне - правильно підібрати подарунок!

Навіть рулон туалетного паперу може потрясти до глибини душі, якщо його правильно піднести. Якщо ваш адресат - людина практична, він від душі буде радіти навіть набору губок (небитких тарілок або чашок), а ось витончену статуетку може вважати знущанням. Подарункові карти - непоганий вихід, якщо ви вгадали сферу інтересів. До речі, подарункові карти є не тільки в магазинах, але і у всіляких масажних салонах, фітнес-клубах і банних комплексах. Ви можете зробити людині чарівний по теперішній час (і, до речі, модний) подарунок: можливість позайматися творчістю - адже з яким захопленням він недавно згадував, як в дитинстві хрестиком вишивав! Наборів для самого різного рукоділля зараз предостатньо. Якщо ж і у вас руки з потрібного місця ростуть - чому б не створити унікальну річ, призначену "тільки для тебе"? Будильник у вигляді "лимонки", який замовкає - але не ламається, якщо долбануть його об стіну. Посвідчення одного даішників або диплом улюбленого дідуся. Горезвісний туалетний папір у вигляді доларів ...

 


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ