Чернівецька область: рятувальники ліквідували 7 пожеж

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 7 пожеж

08.04.16 17:09 0 573
За останню добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували сім пожеж, у трьох випадках горіла суха трава. Так, в Чернівцях на вулиці Узбецькій сталося загорання сухої трави на відкритій території на площі 2,5 га. На місце події були направлені вогнеборці двох пожежно-рятувальних частини обласного центру. Оскільки поруч знаходилися 2 складські приміщення, то існувала загроза перекидання на них вогню. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, завдяки чому 2 складські приміщення були врятовані від знищення. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Ще 2 пожежі через загорання сухої трави сталися в Новоселицькому та Путильському районах. В селі Тарасівці Новоселицького району горіла трава на площі 1 га, а на хуторі Буковинка Путильського району площа загорання склала 1,2 га. В обох випадках вогнеборці ліквідували пожежі, запобігши подальшому поширенню пожежі.

В ході ліквідації пожеж, які сталися на території краю за минулу добу, вогнеборці врятували від знищення 8 будівель та 1 автомобіль. Постраждалих на пожежах немає.

З початку року в Чернівецькій області сталося 28 пожеж через загорання сухої трави. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: не спалюйте суху траву, будьте обережні при розведенні та користуванні відкритим вогнем! Пам’ятайте, що загорання сухої трави може статися через необережно кинутий сірник чи недопалок і за лічені хвилини вогонь може поширитися на значну площу! Не спалюйте траву, наводячи лад на своїх присадибних ділянках. Вогонь може вийти з-під контролю і перекинутися на розташовані поруч будівлі. Дотримуйтеся правил безпеки!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ