На Вінничині в облдержадміністрації погоджено питання надання земельних ділянок 137 учасникам антитерористичної операції (+фото)

На Вінничині в облдержадміністрації погоджено питання надання земельних ділянок 137 учасникам антитерористичної операції (+фото)

08.04.16 18:51 0 642
На 58 засідання обласної комісії з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам, яке відбулось 5 квітня, надано17 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації. З них: 9 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, 8 проектів розпоряджень голови обласної державної адміністрації, підготовлених Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації.

В тому числі: про передачу земельної ділянки в комунальну власність – 1, про продаж земельної ділянки – 1, про надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою – 1, про надання дозволу на розробленняпроекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки – 3, про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – 2,про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) – 1, про поновлення договору оренди землі – 3, про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації–1, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки водного фонду в натурі (на місцевості) – 1, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду – 1, про укладання договору оренди земельної ділянки водного фонду – 1, про розірвання договору оренди земельної ділянки водного фонду – 1.

Розглянуто питання надання земельних ділянок 137 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Крім того, на обговорення комісії винесено 7 питань, з них 4 питання -Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації та 3питання – Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області.

Під час роботи комісії розглянуто всі питання, порядку денного.

За результатами роботи комісії погоджено 13 проектів розпоряджень облдержадміністрації з питань надання земельних ділянок державної власності у власність або користування фізичним та юридичним особам. Ще 4 проекти розпоряджень голови облдержадміністрації вирішено розглянути після додаткового вивчення.

Погоджено надання земельних ділянок 137 учасникам антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства та для ведення садівництва.

Комісією розглянуто винесені на обговорення питання та внесено пропозиції щодо вжиття відповідних заходів для їх вирішення.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: У Львівській області під ...

КОМЕНТАРІ