Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зустрівся з командувачем Національної гвардії України (+фото)

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зустрівся з командувачем Національної гвардії України (+фото)

08.04.16 16:05 0 510
6 квітня, з робочим візитом на Вінниччину прибув командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров. Очільник військового формування зустрівся з головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм та головою обласної Ради Анатолієм Олійником, аби представити керівникам області начальника управління Західного оперативного командування, до зони відповідальності якого належить і Вінницький регіон, – Володимира Івановича Гордійчука.

Відрекомендувавши учасникам зустрічі керівника управління, Юрій Аллеров обговорив з очільниками Вінниччини перспективи подальшої співпраці у забезпеченні безпеки й правопорядку на території області.

У ході зустрічі голова облдержадміністрації Валерій Коровій інформував командувача Нацгвардії про суспільно-політичну ситуацію в області та заходи, що здійснюються в регіоні з питань територіальної оборони.

Керівник ОДА, зокрема, відзначив, що кілька днів тому на Вінниччині завершено проведення командно-штабних навчань, участь у яких взяли 465 військовозобов'язаних з усіх районів області. Він також повідомив про заходи, вжиті на посилення південних кордонів регіону, та інформував про співпрацю органів виконавчої влади з дислокованими на території області підрозділами Національної гвардії України: військовими частинами 3008 та 3028 «Ягуар».















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернігів: Чергові перемоги ...

КОМЕНТАРІ