Рятувальників Вінниччини з офіційним візитом відвідав колега з Румунії (+фото)

Рятувальників Вінниччини з офіційним візитом відвідав колега з Румунії (+фото)

08.04.16 17:28 0 590
У рамках домовленостей, досягнутих на початку березня представниками Вінниччини під час відвідин румунських партнерів, делегація Ясського повіту Румунії упродовж трьох днів перебуватиме на території Вінницької області, відвідуючи інфраструктурні об'єкти регіону та зміцнюючи співпрацю на рівні регіонів.

Свій візит представники Румунії розпочали 6 квітня з офіційної зустрічі з керівниками Вінниччини, де голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій коротко ознайомив представників Ясськогоповіту зі станом соціально-економічного розвитку області та основними процесами, що відбуваються в державі.

Серед представників румунської делегації був присутній і підполковник повітової інспекції надзвичайних ситуацій Константін Арвінте. На запрошення головного рятувальника Вінниччини Руслана Шевчука, він відвідав Головне управління ДСНС, музей відомства та, оглянув пожежно-рятувальне оснащення, техніку й побут рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

«В Румунії підрозділи рятувальників також використовують схоже обладнання, однак у наших рятувальників він побачив і декілька новинок, які він пообіцяв запровадити на батьківщині. З посеред інших ноу-хау, йому дуже сподобалась «соломинка» - пристрій для порятунку потопаючих на воді та кризі», - повідомив Константіна Арвінте.

ГУ ДСНС у Вінницькій області







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ