Оголошено конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави пам’ятника загиблим волинянам під час проведення АТО

Оголошено конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави пам’ятника загиблим волинянам під час проведення АТО

08.04.16 16:14 0 518
Члени виконавчого комітету розглянули проект рішення “Про оголошення замовленого конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави у місті Луцьку пам'ятника загиблим волинянам в антитерористичній операції на сході України”. Начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк коротко поінформував присутніх з цього питання. Він зазначив, що, відповідно до звернення голови Волинської обласної державної адміністрації, підготовлено проект рішення щодо оголошення замовленого конкурсу на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави у місті Луцьку пам'ятника загиблим волинянам в антитерористичній операції на сході України.

Леонід Герасимюк запропонував визначити термін проведення замовленого конкурсу з 11 квітня до 28 травня 2016 року. Однак, міський голова Микола Романюк вніс пропозицію скоротити термін до 11 травня, адже місячного терміну буде достатньо. Таку ідею підтримали й члени виконкому.

Також затверджено й Положення про замовлений конкурс на кращу проектну пропозицію спорудження на меморіалі Вічної Слави у місті Луцьку пам'ятника загиблим волинянам в антитерористичній операції на сході України та склад журі конкурсу.

Конкурсна документація надається в управління містобудування та архітектури Луцької міської ради за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, каб. 20, тел. 77-78-64.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ