Волинська область: працівники ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для майбутніх педагогів

Волинська область: працівники ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для майбутніх педагогів

08.04.16 18:44 0 639
6 квітня на базі 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського пройшла екскурсія на яку завітали студенти першого курсу педагогічного коледжу імені А.Ю. Кримського. Захід відбувся у рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти».

Розпочалася екскурсія з огляду пожежно-рятувального підрозділу. Майбутні педагоги спостерігали за роботою диспетчера, оглянули пожежно-рятувальне спорядження, автомобілі, що є на озброєнні, а також мали можливість приміряти каски та бойовий одяг.

Під час заходу вогнеборці розповіли гостям про резонансні надзвичайні події, а також окреслили способи їх ліквідації. Зокрема, рятівники наголосили, що практично усі пожежі трапляються з вини людини – через незнання або недотримання правил пожежної безпеки. Елементарна необережність може призвести до пожежі у житловому будинку чи іншій будівлі, спричинити масштабні загоряння у лісах та парках відпочинку. Відтак рятувальники нагадали основні вимоги пожежної безпеки та розповіли, як діяти, коли надзвичайна подія, зокрема пожежа, все-таки сталася.

Завершилась екскурсія на фасаді рятувального підрозділу, де співробітники Служби порятунку продемонстрували ліквідацію умовної пожежі, а всі охочі змогли загасити умовну пожежу.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Служба за контрактом у ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ