В Житомирській області дружину учасника АТО привітали з народженням дитини

В Житомирській області дружину учасника АТО привітали з народженням дитини

08.04.16 14:26 0 606
У родини Гричків, що родом із с. Сергіївки Ємільчинського району, справжнє свято. Адже щаслива мама Вікторія з донечкою Мирославою, яка народилась кілька днів тому у Житомирському обласному перинатальному центрі, повертаються додому.

Найбільше бажання Вікторії – побачити на порозі центру серед зустрічаючих свого чоловіка Єгора. Проте за волею долі та Батьківщини 21 березня 2015 року чоловік був призваний до лав ЗСУ і зараз знаходиться у зоні проведення АТО.

Представники влади, Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації, волонтери та небайдужа громадськість не залишили 21-річну маму трьох прекрасних доньок наодинці з проблемою.

І 6 квітня, всі разом зустріли Вікторію з новонародженою дочкою з Житомирського обласного перинатального центру. Привітавши молоду маму з поповненням сім'ї, волонтери вручили дружині героя речі по догляду за дитиною.

Розчулившись, Вікторія подякувала лікарю, медперсоналу та всім присутнім за увагу та турботу до її родини. А також сказала, що з нетерпінням очікує Єгора зі сходу, який повинен повернутись додому вже за місяць.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Чернівцях проведуть ...

КОМЕНТАРІ