Служба за контрактом у Житомирській області: умови,пріоритети,забезпечення.

Служба за контрактом у Житомирській області: умови,пріоритети,забезпечення.

08.04.16 18:44 0 603
Однією з найбільш обговорюваних тем в українців є контрактна армія. Житомирщина є однією з тих областей, де найбільше військовослужбовців. Та все ж люди продовжують іти на контрактну службу. Стимулює їх також і нове матеріальне забезпечення.

Саме про службу за контрактом у ЗСУ говорили у програмі «Відкрита студія» на телеканалі СК1 4 квітня.

Взяли участь у обговоренні Сергій Гарбаренко – завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату ОДА, Олександр Рець – заступник Житомирського обласного військового комісара, Дмитро Павлюк – сержант, інструктор 199 навчального центру, Сергій Артемов - заступник голови ГО «Атошник».

За словами Сергія Гарбаренка, сектором мобілізаційної роботи була розроблена Програма стосовно матеріально-технічного забезпечення частин, установ Збройних Сил України, Національної Гвардії, Національної поліції, СБУ і прикордонників. За 2014-2015 рік було надано допомоги майже на 6 млн грн.

На 2016 рік розроблена нова Програма, яка передбачає 1 млн грн матеріального-технічного забезпечення. За Житомирською областю закріплено 11 військових частин. Визначені райони, міста, які надаватимуть шефську допомогу цим частинам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ