підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та живопису на протипожежну і техногенну тематику

підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та живопису на протипожежну і техногенну тематику

08.04.16 12:26 0 544
6 квітня в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області було підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка та живопису на протипожежну і техногенну тематику. Слід зазначити, що журі, до складу якого увійшли фахівці управлінь ДСНС в області, освіти і науки ОДА, добровільного пожежного товариства та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, оцінювали роботи у номінаціях живопису і малюнка серед трьох вікових груп.

Головна мета проведення такого заходу - формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам, іншим техногенним явищам, навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, формування світогляду та громадської позиції в області пожежної і техногенної безпеки.

Серед великої кількості (понад тисяча) талановитих робіт не легко було відібрати найкращі, адже діти вклали в них своє особисте бачення в забезпеченні пожежної і техногенної безпеки України. За підсумками обласного конкурсу, організатори відібрали найкращі роботи, які і візьмуть участь у заключному Всеукраїнському етапі.

Переможці конкурсу - Анастасія Лябах, Дмитро Коваленко, Катерина Гуменна та Ярослав Грецький.

У ДСНС України

у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінничині прокурорами ...

КОМЕНТАРІ