У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка

У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка

08.04.16 17:19 0 508
07 квітня о 04:57 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Ремчиці Сарненського району горить приватний житловий будинок. До місця виклику негайно виїхав черговий караул у складі 5 вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

На момент прибуття рятувальників житловий одноповерховий будинок розміром 10х4 м був повністю охоплений полум’ям. Все свідчило про пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Рятувальники подали на гасіння пожежі водяний ствол. О 05:31 пожежу було локалізовано, а о 08:28 остаточно ліквідовано.

Після ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку вогнеборці виявили тіло загиблого господаря оселі 1976 р.н. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття, покриття та речі домашнього вжитку в житловому будинку.

На даний час обставини трагедії з’ясовують правоохоронці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ