На Рівненщині співробітника банку засуджено до 6 років ув'язнення за привласнення майже 600 тис грн

На Рівненщині співробітника банку засуджено до 6 років ув'язнення за привласнення майже 600 тис грн

08.04.16 14:08 0 596
Працівники Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області забезпечили учать у судовому розгляді обвинувального акта стосовно співробітника одного із комерційних банків, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 190, ч. ч. 2,3 ст. 191 КК України (привласнення та розтрата чужого майна шляхом шахрайства та зловживання службовим становищем, що завдало значної шкоди потерпілим).

- У суді доведено, що 32-річний менеджер районного відділення банку упродовж 2010-2014 років привласнив кошти клієнтів банківської установи шляхом шахрайських дій, пов'язаних із проведенням різного роду банківських операцій з кредитними, депозитними та пенсійними рахунками громадян, - розповів керівник Сарненської місцевої прокуратури Вадим Топольський.

Загалом правоохоронцям вдалось встановили близько 20 епізодів злочинної діяльності та задокументувати схему, яку використовував банкір для незаконного збагачення. Всього ж ним незаконно привласнено та розтрачено коштів клієнтів банку на загальну суму майже 600 тис грн.

- З урахуванням позиції державного обвинувача вказану особу судом визнано винною у вчиненні інкримінованих злочинів та призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані із організаційно-розпорядчими функціями строком на 3 роки, - повідомив прокурор.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ