Чернівці: У міській раді провели Skype-конференцію із представниками Тімішоари

Чернівці: У міській раді провели Skype-конференцію із представниками Тімішоари

09.04.16 17:09 0 561
Skype-конференція з головою Асоціації “Тімішоара Культурна Столиця Європи 2021” Сімоною Нойманн відбулася у Чернівецькій міській раді.

Під час конференції представниця Тімішоари поділилась досвідом щодо номінування міста Тімішоара на титул Культурної Столиці Європи 2021 та висловила готовність надати всю необхідну підтримку Чернівцям для номінування на титул Культурної Столиці Європи 2024.

Основним критерієм успішності є наявність довготривалої стратегії розвитку культури міста і тому Асоціація готова надати всю необхідну консультативну підтримку у розробці відповідної стратегії для Чернівців. Сторони домовились, що найближчим часом буде підписана угода про всеосяжне співробітництво між Чернівцями та Тімішоарою у культурній сфері та визначені конкретні проекти співробітництва.

Олексій Каспрук у свою чергу висловив готовність Чернівців підтримувати кандидатуру Тімішоари на титул Культурної Столиці Європи 2021 та з цією метою організовувати спільні культурні заходи, як в Чернівцях, так в Тімішоарі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ