На Вінничині голова облдержадміністрації ознайомився з роботою Теплицького центру надання адміністративних послуг (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації ознайомився з роботою Теплицького центру надання адміністративних послуг (+фото)

09.04.16 16:59 0 670
Перебуваючи з робочою поїздкою у Теплицькому районі, керівник області Валерій Коровій відвідав місцевий центр надання адмінпослуг, аби ознайомитись зі створеними тут умовами та переліком послуг, які надають працівники установи мешканцям району.

За результатами проведеного в області моніторингу Теплицький ЦНАП входить до переліку кращих дозвільних центрів регіону. Тут обладнана зона очікування з окремо облаштованими місцями для заповнення документів, діє електронна черга. У приміщенні центру розташовано банківський термінал, поруч - приватним підприємцем здійснюються послуги з ксерокопіювання та продаж канцтоварів.

У ЦНАПі робота організована за принципом «єдиного вікна», тут надаються 68 видів послуг і, як відзначила адміністратор установи, упродовж І кварталу поточного року до центру за відповідними послугами вже звернулися 2 444 особи.

Голова облдержадміністрації оглянув матеріально-технічне забезпечення центру та поцікавився проблемами, з якими зіштовхуються працівники установи у процесі своєї діяльності. Відтак, вкотре наголосив на важливості вдосконалення роботи у форматі дозвільних офісів.

Також у рамках візиту Валерій Коровій відвідав районне управління праці та соціального захисту населення, де ознайомився з ходом надання мешканцям Теплицького району державних допомог.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі від вогню ...
Наступна новина: Визначені перевізники на 19 ...

КОМЕНТАРІ