На Вінничині день здоров’я у Козятині (+фото)

На Вінничині день здоров’я у Козятині (+фото)

09.04.16 17:33 0 669
Вчора, у Всесвітній день здоров'я, на центральній площі міста Козятин проведено флешмоб – зарядку для державних службовців райдержадміністрації. Організатором цього масового дійства став сектор молоді та спорту Козятинської районної державної адміністрації, а допомагали та надихали чиновників запальні учасники танцювального колективу району «Зірки Арчі» із с. Самгородка під керівництвом хореографа Анни Пасічнюк.

У флешмобі взяло участь близько 40 державних службовців апарату адміністрації та представників структурних підрозділів РДА на чолі із заступниками голови райдержадміністрації Сергієм Прохоровим та Ігорем Булавським, які закликали усіх приєднуватись до даної ініціативи за здоровий спосіб життя, адже лише власним прикладом потрібно демонструвати підростаючому поколінню, що спорт – це корисно та здорово!

Драйв та позитив панував на центральній площі міста, усі учасники та присутні заходу пройнялись гарним настроєм та зарядились приємними емоціями на цілий день.

Цим Козятинська районна державна адміністрація започаткувала традицію щорічного проведення флешмоб - зарядки до Дня здоров'я та передала спортивну естафету іншим адміністраціям Вінницької області.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ