Вінничина: розвиток соціальної сфери – основа покращення надання послуг жителям територіальних громад області

Вінничина: розвиток соціальної сфери – основа покращення надання послуг жителям територіальних громад області

09.04.16 16:25 0 577
Як зазначає Департамент регіонального економічного розвитку обласної державної адміністрації, протягом лютого - березня поточного року здано в експлуатацію об'єкти освіти, роботи на яких було розпочато у попередніх роках. Це роботи з утеплення фасаду школи № 1 в смт. Чечельник та реконструкції школи в с. Росоша Липовецького району.

Із залученням коштів обласного та місцевих бюджетів, спонсорської допомоги проведено заходи з енергозбереження в освітянських закладах Барького (м. Бар, с. Митки), Калинівського (с. Гущинці), Крижопільського (с.Городківка), Липовецького (с. Брицьке), Тростянецького (с.Летківка), Чернівецького (с. Саінка), Ямпільського (с. Буша) районів та смт Теплик.

Відремонтовано будівлі і дахи дитячих садків та шкіл Вінницького (с.Горбанівка), Жмеринського (с. Коростівці), Козятинського (с.Комсомольське та с. Махаринці), Теплицького (с. Соболівка) районів та міст Жмеринка і Козятин.

У закладах культури Вінницького (с. Горбанівка) та Чернівецького (с. Березівка) районах за бюджетні кошти проведені ремонтні роботи в приміщеннях Будинків культури, завершені роботи по реконструкції районного Центру дозвілля у м. Бар.

У сфері охорони здоров'я за рахунок коштів обласного бюджету продовжено ремонтні роботи відділень клінічної лікарні ім. М.Пирогова у м.Вінниця та спального корпусу фізлікарні у м. Хмільник.

Проведено технічне переоснащення котелень з установкою твердопаливних котлів у районних лікарнях у м. Бар та м. Бершадь, у спеціалізованому санаторії для дорослих «Северинівка» (Жмеринський район), у будинку дитини у м. Тульчин.

За рахунок коштів міського бюджету проведено реконструкцію приміщень комунального закладу в мікрорайоні «Старе місто» обласного центру для створення Хоспісу.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ