В Луцьку відбувся тематичний семінар щодо продажу пива

В Луцьку відбувся тематичний семінар щодо продажу пива

09.04.16 10:58 0 564
08 квітня 2016 у приміщенні департаменту ЦНАП за ініціативою управління розвитку підприємництва та реклами міської ради та за інформаційного сприяння управління контролю за обігом підакцизних товарів Волинської ДФС відбувся тематичний семінар «Вимоги чинного законодавства щодо реалізації пива (у тому числі на розлив)».

Актуальність теми семінару продиктована змінами у чинному законодавстві, яким регламентується продаж підакцизних товарів (у т.ч. торгівля пивом на розлив), а також напередодні початку провадження підприємцями діяльності сезонної торгівлі розливними напоями у спеціально відведених місцях.

Водночас, важливість розгляду питань порядку денного семінару лежить у площині наповнення місцевого бюджету з акцизу на продаж пива.

З метою надання необхідних роз'яснень для участі у семінарі були запрошені усі суб'єкти господарювання, які провадять реалізацію пива, виробники, члени громадських організацій, депутати міської ради та ЗМІ.

В процесі роботи семінару були надані відповіді на усі питання щодо режиму отримання ліцензій, ведення обліку та звітності при реалізації підакцизних товарів, а також необхідності підготовки звернення від суб'єктів господарювання міста до Мінфіну та ДФС України щодо перегляду застосування нормативних документів, якими регламентується введення в дію звітності 1-РА та 1-РТ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ