Центр допомоги учасникам АТО: ми працюємо не на цифри.

Центр допомоги учасникам АТО: ми працюємо не на цифри.

09.04.16 19:59 0 925
Вже більше року у Житомирі працює Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації. Керівництвом держави він поставлений за приклад іншим областям. Досвід його роботи переймають інші регіони.

Саме про його результативність, якість роботи говорили у програмі «»Єдина країна» на телеканалі «Житомир». Серед учасників програми був також військовослужбовець 25 ОМББ Віктор Шпачук , який зі свого погляду розповів про допомогу та підтримку Центру. Адже саме за сприяння Центру наприкінці 2015 року учасник АТО отримав пластину для встановлення ендопротезу правого колінного суглобу вартістю 40 тис. грн. Встановлення пластини успішно провели лікарі Житомирського військового госпіталю.

«На сьогоднішній день наш Центр – один з найкращих по всій Україні. У нас непогані результати і показники якості нашої роботи. До Центру вже звернулося більше трьох тисяч учасників АТО та членів їх сімей», – розповідає секретар Центру допомоги учасникам АТО Вікторія Мельниченко.

«Нашим досягненням є те, що ми не просто залишаємося на місці, а ставимо перед собою певні цілі і до йдемо до них. Ми працюємо не на цифри, а працюємо для того, щоб це справді діяло, щоб двері в Центр ніколи не закривалися. Ми не залишаємо ні демобілізованого, ні його сім'ю на стадії невирішеності проблеми», – зазначає Вікторія Мельниченко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: керівник ...

КОМЕНТАРІ